Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2008

Tag

Norra dah Tag saya...

1. Name one person who made you laugh last night?
tak de kot...

2. What were you doing at 0800?
da-robik kat padang

3. What were you doing 30 minutes ago?
Online

4. What happened to you in 2006?
2006? 2006...er...tak ingat.

5. What was the last thing you said out loud?
jangan berlari!

6. How many beverages did you have today?
1 je setakat ni

7. What color is your hairbrush?
ungu

8.What was the last thing you paid for?
KUTU

9. Where were you last night?
Rumah sewa

10. What color is your front door?
tak de color

11. Where do you keep your change?
dlm dompet berzip

12. What's the weather like today?
Panas

13. What's the best ice-cream flavor?
Strawbery

14. What excites you?
$$$

15. Do you want to cut your hair?
Cadangnya...balik kg nanti

16. Are you over the age of 25?
Yes.

17. Do you talk a lot?
No.

18. Do you watch the O.C.?
apa tu?

19. Do you know anyone named Steven?
Steven Spilberg(?)

20. Do you make up your own words?
-

21. Are you a jealous person?
kadang2

22. Name a friend whose name star…

Perkembangan Terkini

Dah dekat sebulan tak update blog. Sibuk? Hmm...sibuk juga. Tambah-tambah awal tahun. Hari Sukan sekolah juga semakin hampir. 5/2/08.

Sekarang masih lagi menyiapkan sebuah novel remaja dgn genre seram dan misteri. Mula tulis pertengahan tahun lalu tapi masih tak siap lagi. Sekarang masih lagi mengumpul bahan terutama cerita-cerita misteri dan seram. Mujurlah berjumpa pulak dengan orang-orang misteri dan yang ada banyak kisah misteri / seram. Banyaklah yang boleh dikongsi bersama. apa-apapun aku harap siap juga selewat-lewatnya bulan depan. Novel awal remaja dah siap separuh. Tiba-tiba hilang mood pulak untuk buat sambungan.