Thursday, January 24, 2008

Perkembangan Terkini

Dah dekat sebulan tak update blog. Sibuk? Hmm...sibuk juga. Tambah-tambah awal tahun. Hari Sukan sekolah juga semakin hampir. 5/2/08.

Sekarang masih lagi menyiapkan sebuah novel remaja dgn genre seram dan misteri. Mula tulis pertengahan tahun lalu tapi masih tak siap lagi. Sekarang masih lagi mengumpul bahan terutama cerita-cerita misteri dan seram. Mujurlah berjumpa pulak dengan orang-orang misteri dan yang ada banyak kisah misteri / seram. Banyaklah yang boleh dikongsi bersama. apa-apapun aku harap siap juga selewat-lewatnya bulan depan. Novel awal remaja dah siap separuh. Tiba-tiba hilang mood pulak untuk buat sambungan.

2 comments:

dEW! said...

TH, hmm.. seram n misteri? wow! sure gempak ni.. nvl awal remaja pun ada lagi ke? amboiii.. lps satu.. satu.. uiii semangatnya! mss di BP.. bgmn? ada apa2 good news? Kak DS tumpang bangga n hrp TH terus sukses!

tanne said...

harap2 gempaklah..nvl awal remaja buat lagi sebab nak lawan kak dewi yg hantar 2 mns sekali gus! malangnya, tak siap2 lagi...huhu. mns yg dgn BP tu belum dinilai lagi nampaknya...

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....