Perkembangan Terkini

Dah dekat sebulan tak update blog. Sibuk? Hmm...sibuk juga. Tambah-tambah awal tahun. Hari Sukan sekolah juga semakin hampir. 5/2/08.

Sekarang masih lagi menyiapkan sebuah novel remaja dgn genre seram dan misteri. Mula tulis pertengahan tahun lalu tapi masih tak siap lagi. Sekarang masih lagi mengumpul bahan terutama cerita-cerita misteri dan seram. Mujurlah berjumpa pulak dengan orang-orang misteri dan yang ada banyak kisah misteri / seram. Banyaklah yang boleh dikongsi bersama. apa-apapun aku harap siap juga selewat-lewatnya bulan depan. Novel awal remaja dah siap separuh. Tiba-tiba hilang mood pulak untuk buat sambungan.

Comments

dEW! said…
TH, hmm.. seram n misteri? wow! sure gempak ni.. nvl awal remaja pun ada lagi ke? amboiii.. lps satu.. satu.. uiii semangatnya! mss di BP.. bgmn? ada apa2 good news? Kak DS tumpang bangga n hrp TH terus sukses!
tanne said…
harap2 gempaklah..nvl awal remaja buat lagi sebab nak lawan kak dewi yg hantar 2 mns sekali gus! malangnya, tak siap2 lagi...huhu. mns yg dgn BP tu belum dinilai lagi nampaknya...

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA