Skip to main content

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam



Jumlah Followers Stekat ni : 60 jer

Jom la pakat join segmen ni ye.... harap2 bertambah kenalan bloggers :)

Comments

Zayn said…
Okey done awak :) . Senerai peserta sekarang dah mencecah 98 orang . Jemput awak blowakling sambil follow yaw di blog blog peserta lain .
Amirah Raduan said…
Hye! dari segmen yang sama! :) ong kedek-kedek!

http://hijaugreen91.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
farahazyanti said…
hai, hai.
Sy follower ke 63 dari segmen yg sama ^^

Jemput singgah :
http://hanyafarahazyanti.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

(^__^)v
hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Eraz Fadli said…
Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
bermula disini said…
DONE FOLLOW !!!
Dari segmen yang sama ..
jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780
OnE_nIeZuKa said…
hehe.. dari segmen yang sma..
hehhe..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html
Mrs.BuduBilis said…
Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-
Tq semua :) Dah follow back!
Qirah Isa said…
follow u :)
fiqah hamed said…
Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html
MRS Rongoks said…
datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
hy saye lah followers awak yang ke73 .Follow back ye :))

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Zamani said…
Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌
*MeZa iVeS* said…
done sini . dri segmen yg same.
hit me back yaww.. =D

http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
*MeZa iVeS* said…
done sini . dri segmen yg same.
hit me back yaww.. =D

http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
cikQue said…
dtg sini dri segmen yg sama dan follow...^_^
zorro said…
http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html
jum follow saya sampai lebam nak!
follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

jom follow balik :)
FL blogh0use said…
hye2!! datang sini dari segmen yang sama
salam perkenalan ! =)

kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

*kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D
Mya said…
salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Shasha Yacob said…
asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)
Charliey said…
Done Follow You ! ! !

Lau Da Masa,BW La @ My Blog . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Novelgurl said…
Salam ziarah dri segmen y sama =)
Azriff Aziz said…
singgah follow :)
Fatin Diyana said…
done... followers 84 :)...
http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

http://lokmanramli.blogspot.com/
Cik CM said…
jalan2 dr segmen yg sme n follow awk.. jom singgah blog Cik CM..:')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
PeekAChuMey ♥ said…
hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #86

http://peekachumey.blogspot.com/
Thanks...dah follow back
popeye_ultraman said…
http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
assalam,dr segmen yang sama jugak..jgn lupa bw blog sy,done follow u.=)
mieprosa said…
I'm done following you!
follow me back ;)

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Salam,done follow u!!

jemput singgah -->

http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
rafflesia said…
as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff
salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)
aien is ecah said…
dari segmen sama. nice blog :D
http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Aqilah Hanis said…
hai ! dari segmen yang sama :D saya dah follow awak :)

http://naneunjuui.blogspot.com/2012/09/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html
Nor Quraishia said…
dari segmen sama. done follow. jom singgah blog saya :)

http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Engku Muzahadin said…
Singgah sambil follow sini`
Dari segmen yang sama`
Salam Perkenalan :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Farah Raihana said…
Hye. Dari segmen yang sama. Follow kita tau tau tau?

http://www.penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Mizzs Ninie said…
Hai,
Saya dari segmen sama,
Saya followers awak yang ke-95
Follow me back ya!
-> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
meyya mella said…
done . singgah sini pula tau :http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
sampaicucuratap said…
follow awak..jgn lupa follow balik ye =))

http://sampaicucuratap.blogspot.com/
miszfazierra said…
jemput singgah sini
http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

done follow here ;)
Thank you so much follower semua...I dah follow you alls :)
Eira Shamiera said…
hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Kathy Rbain said…
bw dan follow sini dari segmen sama..jom follow kathy lak
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Mama Adam said…
as salam,

dr segmen yang sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

#102
Nurul Aini said…
Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. Keep in touch ye. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
Ainin Suffiah said…
Dtang dri segmen yg sama. Jom bw :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Nurul Aini said…
Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. Keep in touch ye. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
mizsfatima said…
Done Follow !!!
Dari segmen yang sama =)
Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html
Hai ! saya dari segmen yang sama . Saya dah follow kamu . Follow saya balik yaa ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Hanna said…
Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Khai AngeL said…
Dari segmen yang sama ^^ #107
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html
Izzat Syahmi said…
jemput singgah
http://www.blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Thanks rakan bloggers semua yg sudi follow blog saya..i dah follow back (gambar strawberi :)
McNa said…
salam kenal
dr segmen yang sama..singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Singgah sini..
New entri :)
Minta Izin Untuk Berzina? http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/izinkan-saya-berzina-dengan-anak-pakcik.html
Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)
Nurfara Hani said…
Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
~PILOT LOVER~ said…
Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
singgah sini..meh ke blog.. http://misszberceloteh.blogspot.com/
cik yuyu said…
Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Anne Vy said…
Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
done follow awak, jangan lupa follow saye plak.. :) dari segmen yang same...
http://ciknunaspecky.blogspot.com/
mselim3 said…
saya datang dari segmen yang sama...dan follow sini.

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Izzah Norlizah said…
salam

bw sini&follow

dr segmen yg sma

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html
singgah cni dari segmen sama + follow
jemput ke blog sy juga

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Oh hye..
^^ done follow u ..
vsit my blog ok..
klu sudi follow la skli hehe
ASSALAMUALAIKUM...

DATANG DR SEGMEN YG SAMA :)follow here ---->

JOM LA KE BLOG BONDE :)

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/09/jom-tinggatkan-folower-sampai-lebam.html
ASSALAMUALAIKUM...

DATANG DR SEGMEN YG SAMA :)follow here ---->

JOM LA KE BLOG BONDE :)

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/09/jom-tinggatkan-folower-sampai-lebam.html
thanks semua...done follow
Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
Sue PeLik said…
salam perkenalan. hai. datang dari segmen yang sama!!! dah follow awak. jemput ke blog saya :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
nabila said…
nabila follow sini ..follow nabila balik ye :)

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

Ke KWSP semalam. Hantar borang KWSP 14 untuk permohonan pengembalian lebihan caruman KWSP tahun lepas. Kat borang tu ada note : permohonan boleh buat dalam tempoh 2 tahun. Nasib baik penyata KWSP rumah. Baru aku perasan ada lebihan caruman 2 bulan tahun lepas. Dah genap setahun pun. Kalau lebih dari 2 tahun, aku pun tak pasti apa yang akan jadi dgn duit yang tersimpan tu. 
Sebenarnya tahun lepas aku dah keluarkan duit KWSP dua kali. Kali pertama atas nama permohonan pengeluaran untuk beli rumah. So, dapat keluarkan separuh. Dua bulan kemudian, aku keluarkan lagi lepas dapat surat Pemberian Taraf Berpencen (PTB). Belum kerani setel pemberhentian potongan KWSP dalam slip gaji, aku dah keluarkan. Terdesak masa tu sebab baru masuk rumah. Banyak duit nak pakai. Pasang gril, awning, lawyer, perabot dan macam2 urusan lagilah untuk masuk rumah baru ni. Yang beli rumah tu tahulah kos nak masuk rumah. 
Dipendekkan cerita, selepas dapat surat PTB & selepas keluarkan duit, dalam slip gaji pe…

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank

Awal tahun ni me n hubby sibuk urus buka akaun perniagaan iaitu akaun semasa di Maybank.Sebelum tu try nak buka akaun CIMB tp banyak prosedur wpun deposit awal 1k je. Dgn maybank kena 2k.Mula2 mintak borang dulu kat kaunter cakap nak buka ak perniagaan. Dorang bg sekeping kad. Dalam tu perlu isi nama perniagaan, pemilik, no pendaftaran ssm dan rujukan. Rujukan atau introducer ni kena cari syarikat yg dah ada akaun semasa dgn maybank. Mujur ada kawan yg dah ada akaun semasa. Lepas isi semua hantar balik ke maybank. Bawak sekali salinan sijil pendaftaran ssm, cop syarikat, salinan ic pemilik. Duit 2k tak payah lg sbb maybank nak buat carian dulu..tgk sama ada bisnes kita ni wujud dan ok ke tak. Tempoh masa diambil dlm seminggu and than dorang call utk urusan pembukaan. Masa tu standby duit 2k. Cop syarikat kena bawak selalu. Dah selesai baru kita boleh mohon maybank2u. Tu pun lepas dorang update. Me and hubby dtg keesokan hari utk mohon maybank2u. Kali pertama dtg lupa bawak cop so kena…

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA

Alkisahnya, 1-2 Dec yg lalu, weolls FZ telah menghabiskan cuti 2h 1m atas kapal mewar Star Cruise Libra.
Dah lama plan nak ke sini, dalam 2 tahun lepas. asyik tergendala sebab ada yang nak pakej ke Krabi Phuket dan ada yang nak try semalam jer.
Akhirnya kami pakat pilih untuk rasa pengalaman semalam bermalam di atas kapal tengah laut. Sebulan sebelum (atau lebih, aku pun dah tak ingat), iolls pun survey2 la harga dan blog pengalaman mereka yang pernah ambil pakej ni.
Ada dua cara booking : online terus ke website star cruise atau by agen.
Aku try book utk my fmly tiga beranak dulu. Alhamdulillah, 3 orang RM770 (tak masuk cukai atas kapal RM50 sekepala). RM770 tu untuk 2 dewasa dan 1 kanak2 3 tahun. Pakej termasuk makan, kabin inside room (tak der tingkap).
Acu nak book untuk warga FZ yg lain, katanya dah penuh. Gabra aku dibuatnya. Biasa bercuti ramai2. Ni takkan kami 3 beranak jer?
Aku pun try contact agen. Katanya masih ada kekosongan. Tapi harganya lebih mahal RM50/kepala. Terpaksa…