Wednesday, July 14, 2010

Laptop Pulih Kembali

Sebulan juga aku tak dapat online seperti biasa kerana masalah dengan laptopku. Kejap adapter, kejap laptop sendiri yang rosak. Ingatkan akan berkubur selamanya. Alhamdulillah masih boleh dibaiki lagi. Harap2 lepas ni tak ada masalah lagi. Nak update blog pun senang. Hmmm...banyak gak aku ketinggalan dalam dunia IT ni sejak ketiadaan laptop dan internet. Apa yg sudah dipelajari pun hampir lupa kerana tak dipraktikkan.
Sebenarnya, puas hati guna laptop yang skrin besar berbanding skrin kecil.

No comments:

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....