Friday, May 9, 2014

Birthday My Husband

Hari ni. 9 Mei. Birthday dia yg ke... live begin at... haha. Kami berkongsi haribulan yg sama iaitu hari ke 9. Aku awal 2 bulan dr dia.
Sambutan? Makan2 jer like always.  Kali ni our son the one and only tu bukan main lg. Jerit..jerit bila dia tak suka sesuatu. Dah 14 bulan...

2 comments:

Qira said...

suami saya pun tarikh lahirnya hari ni :)

Tanne Hadihaz said...

happy b'day to your husband :)

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....