Baju Muslimah

Assalamualaikum

Hari ni sy nak share sikit pasal baju muslimah yg sy jual. Macam2 keluaran. Wafiyya, Jameela, Muslimah Qaseh, Keesya Coutre, Safiyya, Nursafia dan Muslimah4u. Untuk pengetahua  semua, tiap2 minggu syarikat pengeluar baju muslimah ni akan keluarkan design2 baru dr sehelai ke 10 helai. Dan setiap Ahad saya akan upload baju2 tu di pages fb dab fb saya Kedai Uzna Maju.
Baju2 ni limited stok tau dan jarang restock. Ada saiz xs sehingga 4xl. Biasanya habis dlm masa seminggu je. Design2nya memang fuh cantik  banget sih. Rugi youolls kalau tak grab 1.

So I nak kongsi design terbaru minggu ni. Kalau berminat boleh k
Pm kat fb saya ye. Tak pun komen kat bwh.

Tq....

Salam dr my hometown

Comments

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA