Saturday, April 19, 2014

MY HERO - Grup Buku Karangkraf

MY HERO - Grup Buku Karangkraf



Salam semua...ni novelet aku yang pertama di Ilham. Jemput baca dan sudi2kanlah komen ye. Yg membina k. Sebenarnya banyak novelet dalam simpananku. Yang aku karang masa masih zaman remaja dolu2. Sayangnya zaman tu aku tulis pakai pen je. Belum ada komputer lagi. Thats why lambat la sikit aku nak masukkan ke portal ilham. Ambik masa nak taip. Dan nak ubah sesuai zaman. Takkan nak masuk citer zaman dulu ye dak..zaman tak ada handset lagi. Zaman pakai surat. Ketinggalan beb.



 
Sysss...korang, hensem tak hero ni? Nak tau siapa? Tunggulah novelet aku habis baru aku storykan k :)

No comments:

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....