My Girl

Drama Korea terbaru dah start di 8 TV jam 8.30 - 9.30pm. Jom ramai2 tengok drama yang mengisahkan percintaan lelaki kaya dan gadis miskin. Si hero adalah pengarah sebuah hotel ternama yang sombong. Si heroin pula pemandu pelancong di sebuah pulau yg bersikap gila2.
Episod pertama mengisahkan heroin (tak ingat nama lagi) yg bengang dgn bapanya yg asyik berjudi. bapanya juga suka berhutang. satu hari 'Along' dtg cari bapa heroin. Bapa heroin dah blah. Mrk nak dptkan heroin. Heroin lari dan hampir dilanggar hero yg sdg memandu. Dia pura pengsan. Hero pun hantar heroin ke hospital. Di hosp. 'along' tetap mengejar heroin. Heroin terpaksa lari. Dia sempat dptkan bus.card hero yg dipegang nurse.
Heroin jumpa hero kat hotel, konon nak mintak pampasan. Tapi hero bukannya mudah ditipu. Hero tak layan. Heroin nak blah. Hero ternampak bus.card heroin yg tertera pekerjaan heroin & kemahirannya berbahasa Jepun & China. Hero mmg terdesak nak cari penterjemah ktk tu lalu pelawa heroin. Heroin terus setuju.
Org2 China yg berurusan dgn hero suka dgn sikap heroin. Heroin dibayar upah.
Hero terima 'wine' dr heroin ke2 yg jg pemain tenis. Pemain tenis tinggalkan hero krn cintakan dunia sukannya. Hero tgk tv aksi heroin ke2 kat Moscow.
Heroin malam tu tidur di banglo kosong milik hero krn tak ada org stay situ. Dia terpaksa bermalam di situ krn terus dikejar along.

Comments

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank