Monday, April 6, 2009

Tag Oleh Dewi Sukma

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
Dunia Seniku
Saya pilih nama ni sebab...er...sesuai kot dgn isinya. Ada gambar, ada catatan, ada promo novel, ada lagu, ada macam-macam...kan semua ni cabang seni gak kan :)

*
2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakan seperti itu?
tanne hadihaz ~ nama pena terawal

*
3) Apakah method dalam penulisan blog anda?
Promosi novel, berita terkini penulis (kalau rajin, update la), gambar2 kenangan, info-info yang sesuai, lirik lagu...setakat ni yg tu je kot

*
4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Kenapa?
Kadang-kadang! Sebab kekeringan idea. Dari tak update langsung, lebih baik hapuskan jer...tapi tak sampai hati lak...

*
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda?
Blog Dewi Sukma sentiasa update, ader jer citer terbaru atau info2 terkini.

*
6) Senaraikan calon yang akan di tag,
Calon2nya ialah....
~ Sape2 jer yg sudi...hehe

2 comments:

dS said...

Kak DS nak ucap terima kasih utk jwpn TAG ini waima ianya nmpk skema aje.. ~_~ hehehe!

zahida zarkasi said...

heheh...mmg pun...janji ada n3 baru..hehe

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....