Thursday, May 12, 2016

31 MAC 2006

Tarikh buka blog. Dah 10 tahun lebih dalam dunia blog. Hanya aktif 5 tahun terawal. Bila dah ada anak, dah tak cukup masa nak layan blog. Lagi pun, blog dah tak laku sangat sejak wujudnya media social lain spt fb, insta dan tweeter.

Anak dah 3 tahun. InsyaALLAH cadang nak aktif menulis blog balik. Plan nak buat catatan hari-hari. Macam menulis diari yang dah lama aku tinggalkan. Catat everything yg berlaku setiap hari. Ada berani? Atau sekadar sembang padu???

No comments:

Teluk Senangin vs Teluk Batik

Teringin nak ke Teluk Senangin dr dulu lagi. Selalu dengar cerita keseronokan pengunjung ke Teluk Senangin. Lagipun tak jauh sangat dr rumah...