Umar Ziyad Turn 3

Cerita dua bulan lepas.
Sambut birthday anakku si Umar Ziyad yang ke 3 tahun pada 3 Mac 2013. Ong angka 3 org cina kata. Hihi.... Tapi tak dapat nak sambut tarikh tepat sebab tarikh tu tak cuti sekolah. Lagipun sambut di kampung opah di Pengkalan Hulu.
1st time sambut besar-besaran (di antara sambutan sebelum2 ni, 2 kali je pun) 
Umar walaupun dah 3 tahun, bukannya mengerti lagi. So lebih kepada makan2. Jemput sedara mara dekat. 

Kecik-kecik pun dekat RM700 melayang. Special menu hari tu selain laksa, ada mee goreng, nugget, cocktail. Bagi jajan sikit dekat budak2 yang datang. Kek indulgence SR tak lupa. TQ pada mak teh, mak sedara umar coz sponsor sebijik lagi kek SR. Perasa apa tak berapa nak ingat. 









Comments

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA