Jalan-jalan Ke SP

Semalam, pergi SP. Tujuan utama nak hantar adik ke rumah sewanya krn hari ni dia akan memulakan kelas selepas selesai praktikal. Sebelum masuk ke bandar SP, jalan raya sudah sesak. Selalunya sesak juga tapi taklah sesesak sebegini.
Selesai hantar adik, kami ke Central Square. Di situ kami bertemu dgn dua lagi 'ahli keluarga yg baru tiba dari Penang. Ramai betul orang (tentulah kaum Melayu). Semua sibuk bershoping raya. Kemudian, kami singgah di Popular. So, apa lagi...terus ke tempat novel melayu. Tup tup ternampak Kalung terpampang kat tempat khas. Dan pada pembalutnya terlekat sticker yg tertulis Be The First To Read...Popular's Choice. Selain Kalung, novel terbaru Norhayati Berahim juga dilekat Popular's Choice.
Sementelah singgah di pusat membeli belah, adik-adik membeli baju raya. Aku? Aku dah prepare awal2...

p/s : sepatutnya hari ni aku mula menaip mns baru...tapi arghhhh! tak sempat!

Comments

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank