POPULAR'S CHOICE

Salam semua...
KALUNG termasuk Popular's Choice (Kedai buku Popular). Jika anda mahu menjadi BE THE FIRST TO READ atau mereka yang sudi membaca novel ni, silalah ke Popular kerana jika anda mempunyai kad keahlian Popular, anda akan diberi diskaun 20%. Tapi saya tak pastilah sama ada semua rangkaian kedai buku Popular atau untuk Popular di Central Square, Sungai Petani sahaja yang memilih Kalung.
Terima Kasih

Comments

Anonymous said…
Kat Popular Kinta City Ipoh dah lama dah, sejak mula Popular jual buku tu. Paklong beli kat situ.
dEW! Sukm@ said…
Tahniah, Tanne!!!

Wah... kembang kuncup anak dara sorg ni, pi promo kat satu sekolah plak bior smua org memiliki 'Kalung' yg istimewa ini!

2 thumbs up!
Paklong...oh ye ke? tak tau pulak. Kalau tak dah promote awal2 lagi. Terima kasih sebab dah beli Kalung :)

Kak Dewi... mesti promote! Tapi kat sekolah ni ramai yg nak baca free huhu...
dEW! Sukm@ said…
Alamaks! Tak patut betul depa tu.. penat2 tanne tulis, err.. takpun tanne minta depa byr sewa atau belanja makan ke.. hihihi!
ka'dewi..bagus juga cadangan tu. takkan nak baca free semedang je kan? mamak jual majalah pun bengang kalau org baca majalah dia tapi tak beli!

Popular posts from this blog

Pengembalian Lebihan Caruman KWSP

Cara Buka Akaun Perniagaan Maybank

PERCUTIAN ATAS KAPAL - STAR CRUISE LIBRA