Sunday, December 25, 2011

Sebalik Senyuman (SS)

SS adalah manuskrip terbaru yang aku mula tulis hujung 2009 dan siap hujung 2011. 2 tahun aku ambil masa nak siapkan manuskrip yg tak adalah tebal sangat tu, hanya 47+ muka surat. Orang lain 6 bulan dan boleh siap atau mungkin cepat dari tu. Aku ni malas. Sekali kena push, baru tangan ni aktif menaip. Lepas tu malap balik. Bertemu dengan seorang penulis (Nora Fuad), akhirnya menyalakan semangatku untuk menyiapkan manuskrip. Akhirnya aku berjaya siapkan manuskrip SS dan menghantarnya ke sebuah penerbitan. Aku harap mereka terima. Huhu...

No comments:

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....