Tuesday, July 15, 2008

Berita Terkini ^_^

# Hari ni saya dah email satu manuskrip ke sebuah syarikat penerbit. Manuskrip ni sinambungan daripada novel saya yang lalu. So, kenalah bersabar sehingga 90 hari untuk mendapat maklum balas. Harap-harap dinilai sebelum tempoh tu

# Hanya PadaMu masih dalam proses percetakan.

# Sebuah novel awal remaja bertajuk Kunci Dimensi akan terbit tak lama lagi.

# Di sekolah berlaku sedikit angin perubahan. Tak tahu puncanya apa, tiba-tiba sahaja berubah. Hmm..nak kembali seperti dulu, rasanya dah tak mungkin...

# Sekarang berenti jap dari aktiviti mengarang. Kena study. Bulan depan exam!

# Karnival pra tak lama lagi. Latihan ke atas budak pra ala kadar saja. Berbeza dgn budak tahun lepas coz mereka lebih cergas.

2 comments:

dEW! said...

Insya'Allah, mss ini pasti berhasil. Terus sukses walau apa sahaja halangan yang mendatang..

C A I Y O K !

zahida zarkasi said...

TQ so much..harap2 begitulah..

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....