Thursday, July 24, 2008

MTest

Hari ni result MTest keluar untuk KPLI ambilan Januari 2009. Yang berjaya, tahniah. Yang tidak berjaya, berusaha lagi tahun depan. Jangan putus asa. Jangan lupa buat rayuan (kalau boleh ler). Yang berjaya, mula buat persiapan. Jangan tunggu saat akhir. To my younger sister, buat elok2 masa temuduga nanti Clapping Hands. Chayok!


GOOD LUCK

Buat seseorang yg gagal dlm percubaannya utk mendapat lesen memandu hari ni Crying 2, aku cuma nak berpesan...





p/s : ym dgn rakan dr t'ganu.. katanya dia ada nampak Hanya PadaMu di kedai Shocked
alahai.. aku sendiri tak tahu kata dah ada di pasaran.. Apa2pun RollSpazRollSpazRollSpazRollSpazRollSpazRollSpaz

2 comments:

Anonymous said...

huhuhu
tension gue...!!!!!

zahida zarkasi said...

tensen x tensen, mek lagi sape buleh

Kenduri Berhidang

Semalam, 11/8/2018 keluargaku buat kenduri doa selamat / kesyukuran sebab my sis dapat kerja (tukar perkhidmatan actually). Nak buat memang ...