Friday, February 3, 2012

CastleVille

Salah satu game kat facebook. Sebelum ni aku tak pernah tergoda dengan sebarang permainan di fb. Hinggalah aku berjumpa dengan CastelVille. Mula2 tak rasa apa. Tapi bila en. suami ajar mcm mana nak main game ni, hati aku terus jatuh cinta sama game ni. Aduss... dah tak boleh berhenti. Sambil buat kerja, sambil main. Kutip sayur, beri makan lembu, ayam, kambing, kutip duit kat cottage, buat kraf dll. Dulu bukan main kutuk lagi bila suami main game. Sekarang aku dah berjangkit! Ambik kau!!!

No comments:

Salam Lebaran 1439 Hijrah

Masih dalam mood raya kan... Ok I nak wish Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat rakan2 blogger semua....